Hirdetés

Counter-Strike Nexon: Zombies - új zombik érkeztek a frissítéssel

|

A mai patch sok újdonságot vezetett be az ingyenesen játszható lövöldébe. Egyebek mellett okot szolgáltatott arra, hogy minden nap bejelentkezzünk a csatatérre.

Hirdetés

Fura vadhajtás ez a Counter-Strike Nexon: Zombies de fogadjuk el olyannak, amilyen és örüljünk a létezésének. A rajongók biztosan így tesznek, ma főleg, hiszen egy frissítés érkezett a játékhoz, ami két új zombival és napi log-in eseményekkel dobta fel a lövöldözést.

Demios, az első az új járkáló hullák közül, melyeket az MI irányít Zombie Scenario módban. Demios shock wave képességével megszabadíthatja a katonákat a fegyvereiktől, ami nem túl kellemes szituáció, ha éppen fel akarnak falni. A Ganymede a második versenyző, aki rárohan az ellenfélre és harcképtelenné teszi őt.

Az új szörnyek mellett elindult a Mass Weapon Give Out Event is, mely során minden játékos egy véletlenszerű betűt kap majd minden ölése után. Ezeket kulcsszavakká állíthatják össze, amelyek révén fegyvereket, tervrajzokat oldhatnak fel. A játék ingyenesen letölthető a Steamen keresztül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)