Hirdetés

Counter-Strike Nexon: Zombies - hamarosan kezdődik a nyílt béta

|

Emlékszünk még a zombis Counter Strike-ra? Már nem kell sokat várnotok és ki is próbálhatjátok.

Hirdetés

A Valve és a Nexon Europe még augusztus elején jelentette be a Counter-Strike Nexon: Zombies-t, ami lényegében a Koreában elég nagy népszerűségnek örvendő Counter-Strike Online 2 nyugati megfelelője lesz.

Legalábbis részben. Egyelőre sem a Valve, sem pedig a Nexon nem volt túl beszédes az ingyenes, zombikkal súlyosbított Counter Strike-kal kapcsolatban, de annyit már tudunk, hogy az alap túszkiszabadítós és bombahatástalanítós mellett olyan játékmódokat kapunk majd, mint a Shelter Mode, a Bazooka Mode, a Beast Mode, a Football Mode és egyéb zombis küldetések. Bármit is jelentsen ez a valóságban.

A lényeg, hogy a Counter-Strike Nexon: Zombies nyílt bétája még ebben a hónapban, szeptember 23-án indul a Steamen, úgyhogy érdemes lesz nyitott szemmel járni, ha ki szeretnétek próbálni. A teljes játék megjelenése sincs már olyan vészesen messze, a Nexon még idén őszre ígérte a legújabb - és tagadhatatlanul legfurcsább - Counter Strike-ot. 

Nektek hogy tetszik az ötlet? Kipróbáljátok majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)