Hirdetés

Courtney Love: "Kurt szerette volna a Guitar Hero 5-öt"

|

Courtney Love, Kurt Cobain özvegye most azt nyilatkozta, hogy szerinte Kurt-nek tetszett volna a Guitar Hero 5.

Hirdetés

Tavaly elég nagy botrány lett belőle, hogy Courtney Love beperelte az Activision-t, mert egykori férje más előadók számaira tátogott a Guitar Hero 5-ben, és erre állítása szerinte nem adott engedélyt. Mikor az ügy már kishíján feledésbe merült, a hölgy újra szóhoz jutott, és a brit NME magazinnak adott interjúban elmondta, hogy Kurt-nek tetszett volna, ahogy öt Kurt Cobain játssza a Spice Girls Wannabe című számát.

Azt is elmondta, hogy igazából Gwen Stefani kezdte a pereskedést azzal, hogy felháborodását fejezte ki amiatt, hogy a No Doubt-ot szerepeltetik a Band Hero-ban. Nagyon jó ügyvédekkel rendelkezik Love kisasszony, ezért csatlakozott a pereskedéshez, mert szerinte mégsem volt szép dolog, amit csináltak az Activision srácai. Ilyen ez a popszakma, ahogy azt mondani szokás. Nem könnyű rajta eligazodni, de ebből az egészből is látszik, hogy csak a pénz miatt csinálja...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)