Hirdetés

Crackdown 3 - nyugi, nem törölték a játékot

|

Némi riadalomra adott okot, hogy a Crackdown 3 előrendelésének lehetősége eltűnt a spanyol Amazonról, de szerencsére nincs semmi valódi probléma.

Hirdetés

A napokban felröppentek a hírek, hogy a spanyol Amazon törli a Crackdown 3-ra vonatkozó előrendeléseket, ebből pedig azonnal arra következtettek egy csomóan, hogy bizony megint törölt egy régóta készülő játékot a Microsoft. Valójában azonban erről szó sincs. 

Hirdetés

Már csak azért is gyanús volt, hogy nem kell törléstől rettegni, mert egyetlen másik webáruházban (beleértve az Amazon többi weboldalát) sem történt hasonló eset. A spekulációknak végül  Aaron Greenberg, az Xbox marketinges vezető vetett véget, aki kerek perec kijelentette, hogy a Crackdown 3-mal nincs semmi gond, a játékon jelenleg is keményen dolgoznak a fejlesztők.

Valószínűleg tehát csupán valamilyen technikai ok állhat annak hátterében, hogy a spanyol Amazonon most épp nem él az előrendelési lehetőség. 

Annyit tologatták már egyébként a Crackdown 3-at, hogy valójában igazán már meg sem tudnánk lepődni azon, ha végül meg sem jelenne. Mindenesetre azért örülünk, hogy nem erről van szó. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)