Hirdetés

Crackdown 3 - nyáron megjelenik... a fele

|

A játékvilágban új őrület kezd elterjedni: a Crackdown 3 lesz idén a második játék, ami több részletben kerül a játékosokhoz.

Hirdetés

A Square Enix egy egész érdekes dolgot próbál meg márciusban a Hitmannel: a játék teljes árát kéri el, és egy teljes, működőképes változatot ad érte cserébe, viszont a tartalom nagy részét csak később teszi hozzá. 

A Crackdown 3 esete azért egy kicsit más. Mint az Xbox Wire-re kitett információdús blogposztból kiderül, a Crackdown 3 multiplayer része 2016 folyamán jelenik meg, viszont az egyjátékos kampányról nem tettek említést. A két szegmens egyébként is olyan lesz, mintha két különálló játék volna egyazon univerzumban: a kampány során egy nyitott városban rendetlenkedhetünk, a többjátékos módban pedig egy teljesen más helyszín vár arra, hogy porig romboljuk. A Cloudgine csapata inkább az utóbbit akarja hangsúlyozni, mivel azzal mutatják meg, mire képes a Microsoft Azure technológia, ami a felhőben végzett számításokkal tehermentesíti a konzolt. Várjuk a fejlesztők részletes indoklását, hogy miért alakult ez így, mikor kapjuk meg a teljes játékot, és általánosságban mik az elképzelések.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)