Hirdetés

Crackdown 3 tesztek - nem örül a szakma

|

Hiába Terry Crews karizma és karizmája, a Crackdown széria legújabb felvonása nem nyerte el a külföldi kritikusok tetszését sem.

Hirdetés

A rengeteg halasztást és a korábbi gameplay videókat látva tartottunk tőle, hogy a Crackdown 3 csalódást fog okozni, és bármennyire is kedveljük Terry Crewst, ő sem fogja tudni egyedül megmenteni. A játék kipróbálása után be is igazolódtak a félelmeink, olvassátok el a tesztünket a részletekért.

Hirdetés

Nem csak mi vetettünk rá magunkat a Sumo Digital hosszú ideig készült játékára, hanem a külföldi kollégák is, akik szintén nem voltak elalélva attól, amit tapasztaltak az eredetileg a 2014-es E3-on (!) bejelentett címtől. A kisebb oldalak között akadt olyan, akinek jobban bejött a Microsoft-exkluzív lövöldözős móka, de a többség 6-7 pontokat szórt rá és a MetaCriticen is 61 pontos átlagon áll jelenleg 39 kritika alapján. Ezek a nagyobbak: 

VideoGamer - 6/10
PCGamesN - 6/10
GamesRadar+ - 3/5
Xbox Achievements - 7/10
EGM - 7/10
TheSixthAxis - 7/10
DualShockers - 5/10
The Escapist - 6/10
Attack of the Fanboy - 6/10
Gamespot - 6/10
Destructoid - 6/10
Guardian - 3/5
TrueAchievements - 3/5
Screen Rant - 2.5/5
God is a Geek - 7.5/10
Trusted Reviews - 7/10
Critical Hit - 7/10
Windows Central - 6/10

A Crackdown 3 február 15-én jelenik meg PC-re és Xbox One-ra. Ha kipróbáltátok, feltétlenül írjátok meg, mit gondoltok róla, bekerül az Xbox Game Pass kínálatába is azonnal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)