Hirdetés

Crackdown 3 - így próbálhatod ki megjelenés előtt a többjátékos módot

|

A Microsoft két részletben tart stressztesztet, amely során a játékosok megküzdhetnek egymással.

Hirdetés

Már nagyon közel a Crackdown 3 megjelenése. A Sumo Digital játékában nem csak egyjátékos kalandok várnak ránk, hanem akár mások ellen is játszhatunk. Viszont az éles bevetés előtt a Microsoft még leteszteli, hogy bírják majd a szerverek a nyomást.

Hirdetés

A két részletben megrendezett stresszteszt résztvevői kipróbálhatják majd a Crackdown 3 PvP részét, a Wrecking Zone-t. Magyar idő szerint az első kör február 7-én, 21:00-kor kezdődik és 23:00-ig tart, a második pedig február 8-án, 4:00-kor veszi kezdetét és egészen 6:00-ig fog tartani.

A teszt PC-n és Xbox One-on is elérhető lesz, és az Xbox Insider Hub segítségével telepíthetjük majd. Ha letöltöttétek az alkalmazást, akkor keressétek meg benne a Wrecking Zone: Technical Testet, majd bökjetek rá a "Join" gombra. A regisztráció befejeztével átirányít a program titeket a Microsoft Store oldalára, ahonnan letölthetitek a játékot. A jelentkezés magyar idő szerint már február 7-én, 18:00-kor elindul, és ekkortól lehet elkezdeni letölteni a játékot is.

Ti kipróbáljátok majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)