Hirdetés

Crash Team Racing Nitro-Fueled - az utolsó előzetes most a rajtvonalhoz állt

|

A régóta várakozó rajongók már készíthetik is elő a pénztárcájukat, mert a Crash Team Racing Nitro-Fueled mindjárt megérkezik a boltokba.

Hirdetés

Az PlayStation 1-re kiadott klasszikus modernizált változatát pár héten belül küldi az üzletek polcira az Activision, így a kiadó elérkezettnek látta arra az időt, hogy megossza az internet népével a játék kiadását megelőző utolsó kedvcsinálót. Ebben a végső előzetesben nem csak a Crash Team Racing Nitro-Fueled hangulata és megkapó látványvilága kap figyelmet, hanem rövid ideig megcsodálhatjuk az irányítható karaktereket és autókat, az őrült pályákat és a rajtuk leselkedő veszélyeket, valamint a különböző játékmódokat, élen a klasszikus split-screen többjátékos opcióval.

Hirdetés

Az eredeti Crash Team Racing rajongói minden bizonnyal élvezni fogják az elképesztően kicsinosított és 13 Crash Nitro Kart pályával is kibővített felújított verziót, de az újoncok számára is tökéletes kikapcsolódás lehet majd, főleg akkor, ha valami könnyed, a család számára is élvezetes társasági játékot keresnek. A játék június 21-én fog megjelenni, Xbox One és Nintendo Switch, továbbá PlayStation 4 platformokra, ráadásul a Sony konzoljának felhasználói bizony nem kevés extra tartalmat is kapnak a gyors tempót diktáló játék mellé.

Ti várjátok már a Crash Team Racing Nitro Fueledet? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)