Hirdetés

Crazy Circus - Bohócok özönlik el a Nintendo marokkonzolját

|

A dtp entertainmentnek és egy finn csapatnak hála hamarosan magunkkal vihetjük a Fővárosi Nagycirkuszt a zsebünkben.

Hirdetés

Tegye fel a kezét, aki szívesen jár cirkuszba! Én nem, nagyon nem. Még egészen kicsi voltam, amikor beólálkodtam előadás előtt egy cirkuszi sátorba, és seprüvel kergettek ki a bohócok. Azóta nem kedvelem őket, amire később még rátett egy lapáttal Stephen King bohócos horrorja.

Crazy Circus - 1. kép Crazy Circus - 2. kép



Mindenki máshoz szól viszont a hamburgi dtp entertainment és a finn Farmind csapatának koprodukciója, ami Nintendo DS-en lát napvilágot, és a cirkuszok világát nézte ki magának.
A Crazy Circus leginkább minijátékok gyűjteményeként fogható fel. Egészen pontosan 14 játéktípusban kell megállnunk helyünket, melyek között megtaláljuk a motorkerépárral trükköző medvét (Olegnek hívják), a trapézon lengedező papagájt, és az egymás képébe tortát vágó bohócokat is. A történet szerint (az is van) apánk betegsége miatt kell átvennünk az egykor szebb napokat látott cirkuszi kompánia igazgatásának terhét. A műsorszámok fejlesztése, új fellépők szerződtetése, tapsvihar, sok pénz és a világhírnév, csupán ennyi a feladat, s az elérendő cél. Az egész családot megcélozva egyedül, vagy akár négyen is játszhatunk a Crazy Circus-szal hot seat módban.

Crazy Circus - 3. kép Crazy Circus - 4. kép



A PC-re szakosodott dtp láthatóan nyit a konzolok felé is, hiszen nem is oly régen írhattunk a The Great Giana Sisters remake-jéről, amit szintén a német kiadóvállalat karolt fel.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)