Hirdetés

CRC 2005 - CTF, multi, Insane-mód

|

Nemrég pottyant valami a ládámba, mely nagy boldogságot szerez majd minden CRC és Insane rajongónak: a Cross Racing Championship 2005-höz Catch The Flag extra játékmód és Mud-Multi add-on pálya is jár, csak le kell töltsük az Invictus LIVE! segítségével, és mehet a menet. Hogy még jobban felpaprikázzam a közönséget, egy kis idézet az Invictustól: "Az Invictus a jövőben számos új játékmódot, pályát és autót fog közzétenni a Cross Racing Championship 2005 játékhoz. Az jövőben érkező add-on játékmódok nagy része az Insane-ből már jól ismert zászlós és kapus módok lesznek, de a CRC 2005 motorja lehetővé teszi, hogy akár a Roncs Derby-t játszunk az Interneten keresztül 8 játékos ellen. Az Invictus továbbá a közeljövőben nyílt forráskódúvá teszi a CRC 2005 játékmódjainak java fájljait, így bárki készíthet magának újabb, vagy módosított játékmódot."

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)