Hirdetés

CRC BESZÁMOLÓ !

|

A mai délután napsütéses óráiban ellátogattam az Invictushoz, ahol is Kozák Tamással ismét hosszasan elemezgettük a Cross Racing Championshipet. Nos emberek, azt kell, hogy mondjam; hogy nagyon jó dolgunk lesz, amint kijön a CRC. Egy olyan játékról van szó, ami minden embert megcéloz, aki kedveli az autókat - nem pedig GTR stílusú rétegjátékként dolgoztatja az agyunkat, hogy mennyi benzint, milyen köridőt és hol vegyünk ki a leszorító-erőből (ezt már nagyjából eddig is tudtátok). A legkisebb tétovázás nélkül ki merem jelenteni, hogy a Cross Racing Championship gyakorlatilag minden elemében fölülmúlja majd a vetélytársait - a CMR sorozatot is -, ami csak fontos a játékosoknak. A zenekedvelőknek például igen csábító, hogy bármi mp3 filet bemásoltok egy bizonyos könyvtárba, azt bárhol hallgathatjátok menet közben - váltogathattok is köztük gombnyomásra. A játékban olyan apróságokra is odafigyeltek a fiúk, amiket például a Codemasters egy legyintéssel elejt, mint felesleges ötletet, mondván csak az lényeg, hogy jól mutasson kívülről az autó az úton. Nagyon hosszasan tudnék írni azokról a szívmelengető dolgokról, amik majd minden CRC játékost boldoggá tesznek, ám sajnos nem írhatok most egy egész cikket. Ellenben ahogyan arra ígéretet kaptam, holnap eddig sehol sem látott (!), vadiúj képeket kaptok tőlünk a Cross Racing Championshipből!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)