Hirdetés

CRC BESZÁMOLÓ #3

|

A mai napon ismét kivesézhettem a Cross Racing Championship című játék egészét. Először is az előző TrackIR-rel kapcsolatos hírhez gyorsan hozzátenném, hogy a masina kapható, ezen az oldalon lehet megrendelni - nem is olyan "pokoli" áron. Pár dolog ami eddig senki előtt nem volt köztudott. A CRC-nek bizony lesz demója, mégpedig valamikor októberben; szóval lehet izzítani a kormányokat (a billentyűzetesek se aggódjanak, nekik majd az automata rásegítéseket kell picit fölhúzni, és tökéletesen uralhatják gombjaikkal járgányukat). Az autó belső kidolgozása (műszerfal, kormány, kilóméteróra, fordulatszámmérő, kesztyűk, emberke mozzanatai) eddig sehol nem látott részletességes gyönyörűséget ad vissza. Továbbiakban muszáj megemlítenem, hogy - mint azt eddig szinte sehol sem láttuk - az ablaküvegek, amennyiben nem bánnak velük jól, összerepedeznek, széttörnek és akár el is szállnak. A versenyeken easy, medium és hard módokat egyaránt választhatunk, ám nem mindegy, hogy melyik végigvitele után verjük a mellünket: presztízspontokat kapunk. Azaz különbség lesz a között, aki hard módban ért el sikert, és aki legkönnyebben. Az AI-k hibáznak: nem a máshol megszokott egyszerűséggel lerendezett lassúságukkal indokolható a gépi ellenfelek befogása, hanem a hibáikkal - elrontanak egy kanyart, kisodródnak, egymásba mennek. Fontos, hogy nem kell erőmű a CRC-nek. Ennek ellenére tökéletes grafikai megjelenítést érhetünk el, rengeteg pompás efekktel és kidolgozott háttérrel, elemekkel, autókkal és környezettel. A publikum számára egyelőre talán az - előzetesen - októberre szánt demó adja a legfőbb okot a nem alvásra :).

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)