Hirdetés

Create - Az EA a LittleBigPlanet babérjaira tör

|

Kreatív családi játékot jelentett be a casual piacra szakosodott EA-play.

Hirdetés

Megirigyelhette az Electronic Arts a LittleBigPlanet sikerét, ugyanis koncepcióját tekintve hasonló játékot jelentett be Create címen.



A még idén ősszel Nintendo Wii, Playstation 3 (PS Move támogatással), Xbox 360 (Kinect támogatással), PC, valamint MAC platformokra megjelenő Create igazi családi játéknak ígérkezik. Könnyedén használható eszközökkel, ecsettel egész pályákat rendezhetnek át megváltoztatva a textúrákat, a tereptárgyakat, illetve animált objektumokat helyezve el ott, ahol szükségesnek látják. Természetesen nem csak egyedül játszható, minél többen dolgoznak össze, annál több jutalmat nyerhetnek el.



 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)