Hirdetés

Creepypasta: Slender Man nem létezik!

|

Pár nappal ezelőtt két lány megkéselt egy harmadikat, és az egészet Slender Manre kenték. A legnagyobb Slender Man történetgyűjtő oldal közleményt adott ki, amiben tagadta a figura létezését.

Hirdetés

Két nappal ezelőtt kaptunk hírt arról, hogy Waukeshában két fiatal lány tizenkilenc késszúrással próbált végezni egy harmadikkal, mert állításuk szerint Slender Man szólította fel őket erre.

Azt is állították, hogy az utóbbi években felkapott figura a Creepypasta vezetője. Az oldal a Slender Man sztorik nem hivatalos gyűjtőhelye, és hogy senki ne háríthassa rájuk a felelősséget (nem mintha bárki épelméjű ember ezt fontolgatta volna), kiadtak egy hivatalos közleményt, melyben kijelentették, hogy minden történet és karakter a képzelet szüleménye. Azt is leszögezték, hogy az eset egyedi, és nem minősíti az egész Creepypasta közösséget, illetve hogy a wiki nem bátorít gyilkosságra, istenítésre, vagy a rituálék replikálására. „Egy irodalmi oldal vagyunk, nem egy őrült sátánista szekta.” - áll a közleményben.

És ez még nem minden, ugyanis az oldal gyűjtést szervez az áldozatnak. Reméljük, hogy tényleg nem fordul elő hasonló eset, és mindenki megtalálja a határt valóság és fikció között.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)