Hirdetés

A Burnout fejlesztői nem készítenek több autós játékot?

|

Mindezt Alex Ward, a stúdió feje osztotta meg a nagyközönséggel. Vajon mit forrasztanak a Criterion Games munkatársai?

Hirdetés

Pár nappal ezelőtt röppent fel a pletyka egy lehetséges Need For Speed: Underground reboot-ról, mely a Criterion Games jóvoltából készülhetett volna el, de egy nappal később már tudtuk: sajnos nem igazak a híresztelések.

Sajnos, mondom én, mert szerintem a Need For Speed: Underground első és második része igazi klasszikus, még mai szemmel nézve is élvezetes és hangulatos játékok.

Most azonban nem marad más, mint elővenni a régebbi részeket, ha hasonló élményre vágyunk, a Criterion ugyanis nem készít több reboot-ot, sőt, egyelőre úgy tűnik, autós játékot sem.

Alex Ward, a Criterion Games stúdiófőnöke több Twitter-bejegyzésben tájékoztatta a rajongókat, bár nem volt egészen egyértelmű a közlendője. Az egyikben például úgy fogalmazott, hogy ő személy szerint nem készít több Burnout, Need For Speed, vagy Road Rash játékot.

Ez persze nem jelenti azt, hogy a stúdió sem, ezt erősíti egy másik üzenet: "Az összes Burnout játékunkra büszke vagyok. Amikor elérkezik az ideje, készítünk majd újat. Kreatív emberek vagyunk."

Ha engem kérdeztek, nem kell még temetnünk a Burnout sorozatot, de az tény, hogy jelenleg más irányba tapogatóznak a fejlesztők, a kérdés már csak az, hogy mi lesz az új irány? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)