Hirdetés

Cross Fire - Népszerű az ingyenes online FPS bétája

|

Meghosszabbították a Cross Fire publikus bétáját, ennek fényében egész februárban tesztelhetjük az ingyenes FPS-t.

Hirdetés

Hatalmas népszerűségnek örvend a Cross Fire publikus bétája, január harmincadikai indulása óta több mint 25.000 regisztrált felhasználóval büszkélkedhetnek. A G4BOX - Wicked Interactive kiadópáros a tömeges érdeklődésnek köszönhetően meghosszabbította a bétatesztelést egészen február végéig. Az ingyenesen beszerezhető online FPS világában tevékenykedő játékosok csatlakozhatnak a Black List vagy Global Risk katonai tömbjéhez, mely kizárólag zsoldosokat foglalkoztat. A játékosok csapatokat alkotva indulnak veszélyes bevetésekre, melyeket csak együttes erővel tudnak megoldani. Érdekes játékmódnak ígérkezik a Ghost Mode, ahol a láthatatlan csapat tagjai kizárólag késsel eliminálhatják az ellenséges erőket. Emellett rendelkezik a napjaiknak kötelező jelleggel támogatandó multiplayer módozatokkal, valamint ranglistával, klán-menedzsment rendszerrel és egyénileg testre szabható karakterekkel. A játékot letölthetitek a Cross Fire hivatalos weboldalán keresztül.

 

crossfire.jpg
 
crossfire2.jpg
 
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)