Hirdetés

Crossfire - Kereszttűzben

|

Az Eidos Interactive bejelentette Crossfire címmel új játékát, mely Xbox 360-ra és Windows Vistára jelenik majd meg.

Hirdetés

Ha az amerikai kormánynak információkra van szüksége, de nem akar belekeveredni azok megszerzésébe, "letagadhat akciókat" indít. Itt jön a képbe a Különleges Tevékenységek Csoportja, amely katonai jellegű művetelek eltitkolásával foglakozik. Az egység tagjainak nincs személyisége, sem tárgyak, sem az öltözködés, és semmi egyéb nem utalhat arra, hol is dolgoznak.

A játék gyakorlatilag egy kétszemélyes kooperatív FPS a Pivotal Games fejlesztőcsapattól. A környezet a maiakhoz hasonló politikai viszonyokba enged egy picit mélyebb bepillantást két kihelyezett titkos ügynök szemszögéből. A játékos bármikor választhat, hogy a két ügynök közül épp melyiket akarja irányítani. Addig a másik karakter a mesterséges intelligencia segítségével követ és teszi a dolgát. Az első képet már meg is tekinthetitek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)