Hirdetés

Crowfall - sikerrel zárult a Kickstarter kampány

|

Sikeresen lezárult a Crowfall Kickstarter kampánya, most már nyugodtan kijelenthetjük: az ArtCraft PvP-re támaszkodó MMO játéka biztosan elkészül.

Hirdetés

Nem akármilyen dolgokat ígér nekünk az ArtCraft Entertainment csapata, de mi is tudjuk, hogy az MMORPG-k piaca pont az a szegmens, ahova mindenki világmegváltó ígéretekkel érkezik és végül csak a töredékét látjuk azoknak a dolgoknak, amikkel kicsalogatták a pénztárcánkból az elővásárlás összegét. Persze ez nem feltétlenül igaz mindenkire, de általában a többség esetében erről van szó. Egyelőre nem tudjuk, hogy a Crowfall melyik tábort fogja erősíteni, ám az biztos, hogy a nemrég zárult Kickstarter kampány sikeresen ért véget, úgyhogy van miért bizakodnunk.

Egész pontosan 1 766 204 dollárnál állt meg a mutató a zárás pillanatában, ami jóval meghaladja az ArtCraft által célként kitűzött 800 000 dollárt. Ezzel sikerült mind a 15 kijelölt mérföldkövet is megnyitnia a támogatóknak, úgyhogy aki beszállt a finanszírozásba, az minden bónuszt megkap a játék indulásakor. A büdzsé viszont még tovább növekedhet, mivel a Crowfall közvetlenül támogatható a fejlesztők házon belül indított kampányában is. Az ArtCraft csapata rendkívül boldog az eredmény miatt, a támogatást pedig egy videón keresztül szeretnék megköszönni mindenkinek, aki kivette a részét a Kickstarter megmozdulásból.

"Most már vár a munka! Meg kell csinálnunk egy játékot. Finomítanunk kell a céljainkon, beszélnünk kell veletek a fórumokon. Meg kell vitatnunk veletek az elképzeléseinket és hibáinkat. Együtt kell megtalálnunk a helyes megoldásokat!", nyilatkozta a stúdió. A Crowfall tehát biztosan elkészül, mindez pedig a két közösségi támogatásnak köszönhető. Mi már várjuk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)