Hirdetés

Crusader Kings 2 - már szerepjátékként is játszhatod

|

Egy zseniális rajongói modnak köszönhetően megteheted, a Rebels and Warmongers ugyanis még több részlettel egészít ki az amúgy sem egyszerű stratégiát.

Hirdetés

A Paradox tökéletesen ráérzett, hogyan lehet megszólítani azt a rajongótábort, akik a manapság megjelenő játékoknál kicsit összetettebb dolgokra vágynak, amit a Crusader Kings II nem régen kiadott kiváló statisztikái is igazolnak. A sikerhez persze hozzájárulnak a kiváló rajongói modok is, mint például a Rebels and Warmongers.

Ebben az alapjátéknál jóval közelebb kerülhetünk saját, és a játék során megforduló különböző karakterekhez, köszönhetően néhány kiváló RPG-elemnek. A mod segítségével például sokkal részletesebb lett a karakterünk gyermekeinek oktatásához kapcsolódó rendszer, amiben megpróbálhatjuk az ifjoncokat a megfelelő irányba terelgetni.

 

Karaktereink rengeteg újfajta motivációt kaphatnak, és ha úgy alakul, hogy ezek miatt csatába vonulunk, az ütközeteket egy az eredetinél sokkal részletesebb harcrendszerben játszhatjuk le, ahol aktuális ellenfelünk különböző testrészeire támadhatunk. Ezeket eltalálni persze különböző esélyeink vannak, ahogy a hatások is eltérnek, de mindezt befolyásolják karakterünk tulajdonságai és a fegyverünk is.

 

A különböző uralkodókkal is többféle módon léphetünk majd kapcsolatba, például többféle ajándékot adhatunk nekik (akár egzotikus állatokat is), illetve ha úgy tartja kedvünk, egy jó kis hitvitára is leülhetünk velük.

Emellett rengeteg kisebb rendszert ad hozzá az amúgy is elég komplex játékhoz a mod, például a lótenyésztés rendszerét, amikről részletesen a Rebels and Warmongers Steam Workshop-oldalán olvashattok.

Ti milyen modokkal játsszátok a Crusader Kings II-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)