Hirdetés

Király szerepjátékos elemeket villantott a Crusader Kings 3

|

A fejlesztők egy videonaplóban beszélnek arról, miként árnyalja a játék taktikai lehetőségeit, hogy új képességeket tanulhatunk.

Hirdetés

A Crusader Kings széria mindig nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy minél komplexebb mechanikákkal dönthessük el, milyen koronás fővé szeretnénk válni. A fejlesztés alatt álló harmadik rész természetesen minden szempontból megpróbálja megugrani az elődök által magasra helyezett lécet, így például most már egy igen összetett rendszerben választhatjuk ki, hogy az uralkodás mely területein kívánunk több tudást elsajátítani.

Hirdetés

A fejlesztők rendszeres videonaplókban számolnak be a rajongóknak arról, hogy milyen újdonságokkal készülnek a készülő játékban. Ezúttal egy RPG-kre jellemző fejlődési rendszerről meséltek, melyen keresztül különböző hasznos képességeket sajátíthatunk majd el. Ezeket több ágon találjuk, így például lesz egy vallásos irány, melyre pontokat rakva az egyházakon keresztül gyakorolhatunk befolyást alattvalóinkra, sőt ha nagyon komolyan vesszük, még vallási vezetővé is válhatunk. Persze rengeteg egyéb módon kiművelhetjük magunkat, így lehet belőlünk hódító hadvezér, de művelt és bölcs államfő, sőt felvilágosult reformátor is:

Szerintetek mennyire illik ez az irány a Crusader Kings 3-hoz? Ti örültök neki, hogy új lehetőségekkel bővül a népszerű széria?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)