Hirdetés

[Mégsem] CryEngine 3-mal érkezik az Avatar

|

Akinek bejött a filmbéli Pandora, az mindenképpen próbálja ki ezt a Crysis modot.

Hirdetés

Szóval a helyzet az, hogy ilyen, amikor lelketlenül elkövetjük ugyanazt a hibát, amit a forrás is, akikhez hasonlóan mi is valótlanul állítottuk, hogy a mod CryEngine 3-mal működik. De felnőtt emberek vagyunk, vállaljuk a következményeket. Köszönjük RusT-nak a helyreigazítást, hiszen a letöltésnél valóban szerepel, hogy CryEngine 2.

Az eredeti hírünk szövege:

Természetesen nem arról van szó, hogy  James Cameron fantáziavilágának nagyra nőtt kék lényei egy új játékban használnák a Crysis motorját, hanem a thib7861 nevű modder által alkotott térképpel van dolgunk.

A My Little Pandora névre hallgató mod a szórakozást szolgálja, erőszaktól mentesen, sok kalanddal, és nagyszerű zenével. Legalábbis készítője ezt ígéri.

Tessék azonban észben tartani, hogy ez egyszemélyes projekt, ezért nem szabad vérprofi kivitelezést várni, de ettől függetlenül egy érdekes alkotásnak tűnik. Akit érdekel ez a Crysis mod, és kedveli a na'vik világát, az innen tudja letölteni a 100 megás csomagot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)