Hirdetés

CryEngine 3 - több, mint 250 egyetem használja már.

|

A CryEngine 3-nak létezik egy ingyenes, oktatási licence, amelyet egyetemek vehetnek igénybe.

Hirdetés

A CryTek mai bejelentése alapján a világ több, mint 250 egyeteme élt a lehetőséggel és licencelte a Cryengine 3-at.

Az egyetemek igencsak széles körben alkalmazzák a motort, ugyanis épitészettől kezdve művészeten, designon, számítógépes tudományokon és filmkészítésen át egészen fizikai szimulációkig is használják.

"Nagyon boldogok vagyunk, hogy a CryEngine 3 ekkora érdeklődést váltott ki a világ egyetemeiből" - mondta Carl Jones a CryTek üzleti fejlesztésért felelős igazgatója.

"Számunkra ez hatalmas megtiszteltetés, hogy ezek a híres intézmények minket választottak . Nagyon komoly partnereinkként tartjuk számon ezeket az intézményeket - nemcsak szoftverfejlesztésben hanem a motor továbbfejlesztésében is - és még tovább akarjuk fejleszteni kapcsolatainkat velük."

Az oktatási SDK olyan oktatóknak szól, akik "biztosak akarnak lenni abban, hogy diákjaik a legkorszerűbb technológia segítségével jutnak tapasztalatokhoz a valós idejű 3D és a játékfejlesztés témájában."

"Több ezer egyetemi hallgató juthat hozzá a világ egyik legkorszerűbb fejlesztési eszközéhez" - mondta Avni Yerli - "A CryEngine 3 oktatási SDK-jával biztosítani tudjuk számukra, hogy betelejsítsék álmakat és vízióikat és létrehozzák a saját fejlesztéseiket, így válva következő generációs fejlesztőkké."

A CryTek a nem-kereskedelmi CryEngine 3 licencet augusztusban tervezi kiadni.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)