Hirdetés

Crysis 2 és CryEngine 3 bemutató a GDC-ről

|

Crysis 2 gameplay és egy kis CryEngine 3 techdemó is jutott nekünk mára

Hirdetés

Ahogy a Cryteket ismerjük, a gárda alaposan meg fogja izzasztani napjaink konzoljait az év vége felé datált Crysis 2-vel. Persze a PC-s játékosoknak is lesz mit fejleszteni a gépükön, ha a skálázható grafikát kihasználva a lehető legmagasabb beállítások mellett kívánják visszavenni New Yorkot.

Ahogyan az első résznél, a Crysis 2 esetében is a legnagyobb gangsúly a grafikán, és a CryEngine 3 képességein van. Van mit kitenni az ablakba, az már igaz, és a GDC-n ezeket szépen meg is mutatták. A most látható Crysis 2 gameplay és CryEngine 3 techdemó számos vizuális fícsört ismertet, valamint mellette feltünteti, hogy melyik platformon találkozhatunk vele. Kamerás felvétel, de a lényeg így is jól kivehető. Csekk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)