Hirdetés

Crysis 2 - Hétmillió példányt szeretne eladni a Crytek

|

Hétmillió eladott Crysis 2 példánnyal már elégedettek lennének a Yerli fivérek.

Hirdetés

A Spiegel online kiadásának úgy nyilatkoztak a testvérek, hogy 350-380 millió eurós forgalommal, mintegy hétmillió eladott Crysis 2 példánnyal számolnak. Az első Crysis-t máig hárommilliónál is többen vásárolták meg PC-re, így pusztán abból kiindulva, hogy a folytatás multiplatform, nem tűnik teljesíthetetlennek a cél.



Más kérdés persze, hogy a PC-s rajongók, valamint a meghódítandó konzolos játékosok miként fogadják majd a frankfurti stúdió alkotását. A sajtó mindenesetre kedveli, átlagosan 90 százalék körül értékelik a kritikusok. A GameStar szerkesztőségét is levette a lábáról, amiről magatok is meggyőződhettek a márciusi lapszámot forgatva.
A Crysis 2 a héten jelent meg PC-re, valamint a Xbox 360 és PlayStation 3 konzolokra, ami a Crytek életében új dolog, hiszen korábban csakis PC-re fejlesztettek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)