Hirdetés

Crysis 2 - Legkorábban jövőre érkezhet

|

Bár milliós rajongótábora türelmetlenül várja a Crysis folytatását, idén még nem pakolhatják a karácsonyfa alá.

Hirdetés

A Crysis 2 bejelentése óta meglehetősen nagy csend honol a projekt körül. Kaptunk ugyan egy nem túl informatív videócskát az E3 alkalmából, de ezzel aztán ki is fújt.



Annyit mindenesetre kikövetkeztethetünk a szilánkokra vetített jelenetekből, hogy a Crysis és a hazai fejlesztésű Crysis: Warhead eseményei után eszkalálódik a helyzet, s a krízis globális méreteket ölt. Vélhetően civilekkel telezsúfolt városi környezettel, és egyéb, sajátos atmoszférával bíró helyszínekkel enyhítenek a trópusi pályák egyhangúságán. Ez a néhány mondat eddig kemény 0, azaz nulla információt tartalmazott, de nem is azért ragadtam billentyűzetet, mert unatkozom.



A PC, PS3 és X360 platformokra érkező, CryEngine 3 hajtotta Crysis 2 bejelentésekor nem hangzott el hivatalos dátum. Ennek ellenére az Amazon.co.uk 2009. október 30-ra datált premierrel számol. Mielőtt azonban örömtüzeket gyújtanátok, nem árt elgondolkodni a szituáció életszerűségén. Cirka három hónap lenne tehát hátra az ominózus pillanatig úgy, hogy egyetlen fránya kép, videó, vagy bármilyen használható információ napvilágot látott volna.



Ennyi idő alatt megfelelő hype generálása rengeteg pénzébe kerülne a kiadónak még akkor is, ha valóban olyan stádiumban lenne a fejlesztés, hogy képesek lennének tartani az időpontot.
A józan ész sugallatainál azonban ezerszer meggyőzőbb az a szimpla kijelentés, ami a Crytek fórumán "hangzott el" egy, a közösség felügyeletével megbízott alkalmazott "szájából". Cry-McGinge szerint nem hogy október harmincadik napján, hanem az év folyamán később sem jelenik meg a játék.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)