Hirdetés

Crysis 2 multiplayer demo - most!

|

Mától tölthető a Crysis 2 multis demója, PC-re!

Hirdetés

Az EA elérhetővé tette PC-re is a Crysis 2 multis demóját - eddig csak az Xbox-osok játszhattak a zárt bétával.

A Crysis 2 demo mérete 1,56 GB lett, nem kevés, de a mai világban nem is olyan sok. Sajnos a PS3-mal rendelkezőknek még várniuk kell a jóra, ugyanis nekik "hamarosan" érkezik majd. Nem baj, addig is menjetek át egy PC-s baráthoz (nem szerzetesre gondoltam), és játsszatok nála.A demóban hat-hat elleni küzdelemre van lehetőség a háború sújtotta Manhattan-ben, két pályán, ezek a "Skyline" és "Pier-17". Két játékmódot is kapunk: az egyik a "Team Instant Action", melyben két csapat játszik egymás ellen; a másik pedig a "Crash Site", ahol az idegenek technológiáját kell elfoglalni, és megőrizni minél tovább.

A Crysis 2 pc demo az alábbi helyekről tölthető le:

EA

NVidia

Shacknews

Ismétlésképp a gépigény:

- Intel Core 2 Duo vagy AMD Athlon 64 X2 2GHz vagy jobb
- Nvidia 8800 GT vagy jobb
- 2 GB RAM
- Windows XP/Vista/7
- 9 GB szabad háttértár
- Internet kapcsolat

Crysis 2 megjelenés március 25-én, addig is jó játékot!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)