Hirdetés

Crysis 2 - nem biztos, hogy lesz demó

|

Beindult a marketing-gépezet: lassan Cevat Yerli többet nyilatkozik, mint amennyit alszik...

Hirdetés

Szerencsére ilyenkor mindig megtudunk egy kis ezt+azt a játékról...

Ezúttal az a kérdés merült fel, hogy vajon lesz-e a Cysis 2-nek demója, hiszen a Crysisnak és a Cysis Warsnak is volt (ez utóbbinak LAN only). A Develop azt jelentette, hogy Cevat Yerli szerint:"Ez egy olyan dolog, amin el kell gondolkodnunk, mivel máig nem döntöttük el, legyen-e vagy sem."

Yerli szerint a jövőben egyre kevesebb ingyenes demót látunk majd, hiszen "elképesztően drága" ezeket elkészíteni. Emellett úgy érzi, hogy az Electronic Arts ötlete, hogy a játék kisebb/rövidebb változatát 10-15 dollárért adják "nagyon érdekes". Cevat szerint az EA szándékai ezzel a változattal még nem egészen tiszták:"Megértem miért gondolja mindenki azt, hogy az EA csak a maximális pofitra hajt, azonban a kiadó csak vissza szeretné kapni a befektetett pénzét úgy, hogy közben a lehető legkorrektebb marad a játékosokkal szemben. Úgy néz ki, ez egy jobb üzleti modell lehetne a játék szempontjából."

Ti mit gondoltok erről? Ha lenne Crysis 2 "rövidített" változat, megvennétek 10-15 dollárért?

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)