Hirdetés

Crysis 2 - PC-n a legszebb

|

Cervat Yerli szerint PC-n néz ki legjobban a Crysis 2

Hirdetés

Mint az köztudott, hogy a Crytek a közelmúltban New Yorkban rántotta le a leplet a Crysis 2-ről, és ahonnan több Crysis 2 screenshot, trailer és interjú is jutott nekünk osztályrészül. Illetve egy kijelentés, amitől dagadhat a PC-s játékosok mája.

Mert maga Cervat Yerli ismerte be még ugyanitt, hogy bizony a Crysis 2 PC-s grafikája nagyban veri Xbox 360-as és PS3-mas testvérkéinek vizuális képességeit. S bár PC-n a legszebb, a New York-i bulira mégis az Xbox 360-as verzióval készültek, mert hát a konzolos Crysis 2 az újdonság, azt kell mutogatni. Zárójelben egyébként azt is megjegyezte, hogy a PC után neki a PS3-as verzió grafikája tetszik a legjobban, amitől egy hajszállal, de elmarad az Xbox 360-as külcsín. Arra a PC-s konfigurációra én azért még kíváncsi lennék!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)