Hirdetés

Crysis 2 - Retaliation trailer

|

Május 17-én érkezik a Retaliation pack 4 új térképpel.

Hirdetés

A Crysis 2 DLC-je négy olyan térképet tartalmaz, amelynek egyes részleteit már ismertük - legalábbis a látványvilágukat.

A négy térkép a Park Avenuen kezdődik, amely New York egyik igen fontos utcája - most pedig egy igen fontos csata helyszíne. Második térkép a Transit, ahol a közlekedés játssza a legfontosabb szerepet, legyen az metró vagy autós közekedés. Hatalmas összecsapás várható a kikötőben, ahol hadihajók fedélzetén mozoghatunk és lövöldözhetjük le egymást. A negyedik pedig az elég vegyes képet mutató compound. Ez a négy térkép lesz hamarosan letölthető a Crysis 2 DLC-jében, a Retaliation packban,

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)