Hirdetés

Crysis 3 - a PC előnyben

|

A Crytekes Rasmus Højengaard biztosította a PC-s tábort támogatásukról, ezúttal PC specifikus grafikai beállítások formájában.

Hirdetés

"A PC-s játékosok alapvetően csak PC-re akarják a Crysis 3-at, igaz? Tudod ez érthető, ha végiggondoljuk, hogy az eredeti játék - és a Crytek maga - hogyan indult" nyilatkozta Højengaard a Crytek kreatív igazgatója.

Elmondta, hogy a következő Crysis játékban a High-end konfigok boldog tulajdonosai, elképesztő grafikai élményre számíthatnak, olyan beállításokkal amik csak az arra alkalmas gépeken lesz majd bekapcsolható.

Természetesen az olcsóbb konfiggal rendelkező játékosok is ugyan azt a játékélményt kapják a pénzükért, akár csak a konzolos játékosok, legalább is Højengaard szerint.

Ettől a kijelentéstől nem lettünk nyugodtabbak a gépigény tekintetében, főleg, hogy még nem kaptunk hivatalos információt a hardveres elvárásokról. Addig is azt javasoljuk, hogy kezdjétek el félrerakosgatni a visszajárókat. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)