Hirdetés

Crysis 3 - Te lopakodva vagy vakmerően játszanád?

|

A Crytek kiadott egy interaktív videót a Crysis 3-hoz, melyben mi magunk választhatjuk ki a harcmodort.

Hirdetés

Mindennapos és örömteli esemény a játékvilágban, amikor egy fejlesztő olyan videót tesz közzé, melyben a játékmenetbe nyerhetünk betekintést.

Így tett most a Crytek is, akik egy közel 19 perces videót töltöttek fel a YouTube-ra, egyvalamiben azonban különbözik a hagyományos gameplayektől: egy perc környékén döntés előtt állunk, nekünk kell kiválasztani, hogy lopakodós vagy őrült módban harcoljon a Crysis 3 főhőse. Amennyiben előbbit választottuk, a videó a tizedik perchez ugrik és egy nyugisabb, kevésbé akciódus, ugyanakkor végtelenül látványos jelenetet követhetünk végig. Az Armor mód melletti döntés esetén egy jelentősen adrenalinpumpálóbb akcióban lehet részünk, ahol a játékos sem a golyót, sem az életét nem sajnálja. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)