Hirdetés

A Crysis elhagyja Németországot?

|

Napjaink egyik legismertebb, és leginkább várt játék a Crysis. Fejlesztője az a német csapat, aiktől a Far Cry is származik - úgy tűnik, elköltözhetnek másik országba...

Hirdetés

Egy sajnálatos, közelmúltban megesett gyilkosság miatt (melynek során megöltek 11 embert!), azt tervezik, hogy esetleges újabb korlátozásokat vezetnének be az FPS játékokkal szemben. Mint tudjátok, már így is sok esetben vér nélküli, vagy "zöld-vérű" játékok jelennek meg náluk. A Yerli testvérek (a Crytek fejlesztőcsapat vezetői) kijelentették, ha további korlátozások jönnek, pakolnak, és mennek másik országba.

Ez nyilván rossz a németeknek, és a Crytek úgy érzi, korlátozások bevezetésével nem fogják megakadályozni az ehhez hasonló eseményeket. A FocusTV videóinterjújában hosszabban is hallhattok az eseményekről. Erre tessék. Thanks InCrysis.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)