Hirdetés

Crysis, UT3 - nem kellenek az USA-nak

|

Az NPD Group felmérésének eredményei alapján a Crysis és az UT3 eladások alacsonyan szállnak a tengerentúlon.

Hirdetés

A két FPS-nagyágyú meglepően kevés embert érdekel az Egyesült Államokban. A Crysisból például november folyamán csak 86 633 darabot sikerült eladni. Úgy tűnik, a Crytek játéka megsínylette a csak PC-s megjelenést és a hatalmas gépigényt, s csak kevés ember érdeklődését sikerült felkeltenie.

Az Unreal Tournament 3 PC-s eladásai azonban még ezt is jóval alulmúlták: összesen 33 995 darabot tudtak elpasszolni a játékból. Az Epic helyzetén azonban szépít az, hogy ezek csak PC-s adatok, és az ő játékuk konzolokra is megjelent, tehát összeladásokban várhatóan felül fogja múlni a Crysist.

Persze nem szabad figyelmen kívül hagynunk, hogy a két FPS november közepén jelent meg, így nem egy hónap, hanem két hét alatt produkálták a fenti eladásokat. Azonban ezek a számadatok még így is meglepően alacsonyak, tekintve, hogy más népszerű - persze konzolra is megjelent - játékok a millióhoz közelítenek ennyi időn belül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)