Hirdetés

Crysis Warhead - ARANYLEMEZ!

|

Aranylemezre került a Crytek budapesti stúdiójában fejlesztett, önállóan is futtatható kiegészítő. Maximum Expansion?!

Hirdetés

Miután a nagyobbrészt magyarokból álló csapat befejezte a munkát, máris megkezdődhet a sokszorosítás, s ha semmi nem jön közbe, akkor Európában szeptember 12-től, míg az Atlanti-óceán túloldalán szeptember 16-tól lehet újra megtapasztalni, hogy mit is takar a "Maximum Game".



A csendes Nomad után a szószátyár Psycho nanoruhájába bújva kell jómodorra tanítanunk a Koreai Népi Demokratikus Köztársaság katonáit, majd valamivel később az idegen civilizáció sztázisból épbredt képviselőit. A derék brit örmester beszólásai mellett új fegyverek és új járművek színesítik a palettát, kapunk egy Crysis Wars címre keresztelt multiplayer móduszt, továbbá a gépigény is barátságosabb lesz.

warhead_1.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)