Hirdetés

Crysis Warhead - videóteszt

|

Könnyű szívvel borulunk le kis hazánk fiai, a Crytek Budapest előtt, ünnepelvén az első (értékelhető) magyar FPS-t.

Hirdetés

Kedves Olvasók. És hát ugye nézők. Szomorú apropója van ennek a Crysis videótesztnek, hiszen készítése során ender és én – afféle üzemi balesetben – elhaláloztunk. Sajnálatos, de drága emlékünk örökre a szívetekben él, ugyebár. Hogy miért is haláloztunk mi el, az a videóból kiderül. És mielőtt eszetlen flémelésbe torkollna a dolog, annyit azért hadd jegyezzek meg: halottról vagy jót, vagy semmit! Főleg kettőről.

Amúgy az volt a terv, hogy szöveges teszt is kerül ide a Crysis Warhead-ről, százalékkal meg mindennel, de az a teszt végül is csúszik (például az októberi GameStarba), ezer és egy ok miatt – például mert éppen békében nyugodunk –, és ezzel természetesen nem csak ócska kifogásokat keresek. A lényeg az, hogy a Warhead rögtön a szívünkhöz nőtt, és ugyan nem lett tökéletes, sok tekintetben jobb az alapjátéknál, pergős, változatos, és tud számos újdonságot nyújtani. Jár mellé egy bónusz lemez, mellyel a tovább csiszolt Crysis Warsba (a Crysis multis részébe) lehet fejest ugrani - bár a fejes néha s*gges (még mindig ledobál, bár ritkábban), akkor is pazar móka. Külön öröm, hogy szinkronizáltan kerül a boltokba, még nagyobb öröm, hogy a szinkron is jól sikerült... persze inkább nem idéznék, a videóban úgyis elhangzik ez-az, hacsak ki nem lett sípolva.

Mindezt csak afféle bevezető gyanánt, most pedig tessenek klikkolni és szeretettel megtekinteni a GameStar két megboldogult munkatársának Crysis Warhead videótesztjét. 

 

warheadcikk.jpg
 

 

Ami tetszett
Ami nem tetszett
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)