Hirdetés

Újrajátszhatjuk a Crysis játékokat Xbox One-on

|

Sajnos nem újrakeverve, de aki nosztalgiázni akar, annak szabad a pálya.

Hirdetés

A Crysis franchise megérdemelne még egy esélyt, voltak jó ötletek a játékokban. Valószínűleg nem akar sem az EA, sem a Crytek új életet lehelni bele, de talán majd egy nap, valamikor változik a helyzet.

Hirdetés

Addig is örökre megmarad nekünk az első három rész, melyek mindegyike játszható Xbox One-on a visszafelé kompatibilitásnak köszönhetően (a Warhead sajnos eleve nem jelent meg Xbox 360-ra). A Crysis még 2011-ben, 4 évvel a PC-s változat után költözött konzolra, és egészen játszható volt, most pedig One-on talán még simábban fut. Ha kipróbálnátok, keressétek meg a lemezeket és helyezzétek be a gépbe, vagy vásároljátok meg a játékokat digitálisan az Xbox Store-ból.

Melyik volt a legjobb szerintetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)