Hirdetés

Crytek: „A PC egy generációval a konzolok előtt jár"

|

Cevat Yerli szerint a jelenlegi konzolok visszafogják a PC-s fejlesztést

Hirdetés

Cevat Yerli a Crytek első embere a CVG-nek adott nyilatkozatában adott hangot véleményének, miszerint a Playstation 3 és az Xbox 360 jelentősen visszaveti a PC-re is készülő játékok minőségét.

„A PC egy generációval a konzolok előtt tart"-mondta. Ennek pedig az az ára, hogy a Crytek és más fejlesztők kreativitásának folyamatosan a Sony és a Microsoft konzolja szab gátat. „Amíg a PC mellett ezek a konzolok is léteznek, addig nagyon nehéz lesz azok összes előnyét egyszerre kihasználni." Elmondta továbbá, hogy napjaink fejlesztői között amolyan divat lett leírni a PC-t. Mivel annak eladásai sehol nincsenek a konzolos játékokhoz képest, addig szerinte sajnos ez nem is fog változni, amíg a PC-s piac összemérhető adatokat tud felmutatni. Szerintetek igaza van?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)