Hirdetés

Crytek - Élet a Crysison túl

|

Tengernyi koncepciórajz a bizonyíték arra, hogy a Crytek egyszerre több nyárson sütögeti pecsenyéjét. Már csak az a kérdés, melyik projektet láthatjuk élőben.

Hirdetés

Bár a Crytek neve elválaszthatatlanul összeforrott a Far Cry és a Crysis játékokkal, a nemrégiben nyilvánosságra került artworkök arra utalnak, hogy nem csak nanoruhában, mutánsokban, földönkívüliekben, valamint dzsungelben képes gondolkodni a vállalat.



Néhány órával ezelőtt ismerhettük meg első, soha meg nem jelent játékukat (Engalus), s meglehet, hogy a jövőben további címekkel bővül a lista. Persze az is előfordulhat, hogy szerencsénk lesz, s az ígéretes fantasy, krimi, thriller, valamint az Ezeregy éjszaka meséinek hangulatát tükröző festmények valamelyike egyszer a Cryengine valamelyik aktuális változatával meghajtva szemeink előtt elevenedik meg.



Az profi alkotásokat Maciej Kuciara, a Crytek Art-Direktora, és művésze bocsátotta közszemlére, lévén egy részüket már nem is tervezik felhasználni (sajnos), a többség pedig áttervezés áldozata lett. Mindenesetre megnyugtató, hogy más irányba is tapogatódzik a cég, s a Crysis 2 mellett/után valami újra és eredetire is számíthatunk tőlük.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)