Hirdetés

The Climb - új trailert kapott a Crytek hegymászós VR játéka

|

Új trailer jelent meg a Crytek hegymászós csodájához, ezúttal az Alpokat nézhetjük meg alaposabban (vagy alposabban, haha).

Hirdetés

Sokan még az első kísérleteiket folytatják a virtuális valóság világában, ezzel szemben a Crytek már két projektet is bejelentett. Az egyik a dínós Robinson: The Journey, a másik pedig a The Climb, melyhez most egy új trailer is megjelent.

Az új trailer alapvetően az Alpokat mutatja meg egy kicsit jobban, de a videóból a játékmenetről is végre egy kicsit többet látunk. Tök érdekesen néz ki egyébként, nagyon jó ötlet, hogy a hegy oldalára rá van festve, hogy éppen merre kell másznunk. Az sem véletlen, hogy a felfelé mászás mellett gyakran kell majd horizontálisan mozognunk, ugyanis a játék egyik dizájnere, Matthias Otto korábban arról beszélt, hogy a folyamatos felfelé nézés nyakfájást okoz, ezért próbálják kiegyensúlyozni az élményt.

Ha tetszik a cucc, akkor van egy hivatalos weboldaluk is, csak ezekre a szavakra kell rákattintani. Nektek hogy tetszik? Melyik eddig a kedvenc VR játékotok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)