Hirdetés

Crytek - Valami készül a háttérben

|

A Crytek valamire nagyon készül a színfalak mögött, hiszen újabb három rejtélyes nevet védetett le magának

Hirdetés

Elég nagy érdeklődés övezte kerek egy hónapja a tényt, hogy a Crytek az US Patent and Trademark Office közreműködésével, videójátékokra, könyvekre, magazinokra, újságokra, szoftverekre és zenére vonatkozóan levédette magának a WARFACE nevet. Egyéb információk hiányában hamar meg is indultak a találgatások, és a név mögött legtöbben a nemrég alapított Crytek Kijev nagy titokban készülő, ám a Crysis franchise-hoz valószínűleg nem köthető projektjére gondoltak. Ezt a lehetőséget eddig senki sem tudta cáfolni, avagy megerősíteni. Bejelentés helyett a Crytek most újabb három titokzatos nevet védett le magának, szóval aki összeesküvés-elméletek gyártására használja szabadidejét, most egy darabig nem fog unatkozni.

Szóval van itt még a háttérben kérem egy GFACE nevű valami, aminek a kizárólagos használati joga a WARFACE-hoz hasonlóan videójátékokra, könyvekre, magazinokra, újságokra, szoftverekre és zenére vonatkozik. Kéretik nem figyelmen kívül hagyni a két bejegyzett név hasonló kicsengését, ami alapján akár kapcsolat is lehet a kettő között.


A második bejegyzett név a CARVATAR. A Crytek a motorjait köztudottan az iparnak is készíti, és a közelmúltban, az egyik nagy német autógyártóval kötött megállapodás értelmében nem kizárt, hogy a titokzatos projekt csak az autóipar szereplőinek készül.

Végül a harmadik név, melyet a videójátékok mellett sok más egyéb területen is ezentúl kizárólagosan használhat a Crytek az a KINGDOMS. Az igazat megvallva, ez már inkább hangzik valami féle játékcímnek, és ha belegondolunk, hogy a GDC09 alatt látott CryENGINE 3 bemutatóban volt egy középkori várat mutogató rész, egész jó összeesküvés-elmélet kerekedhet ki belőle. Nem láttad a CryENGINE 3 bemutatót? Öreg hiba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)