Hirdetés

Counter Strike: Global Offensive - új skinekkel ünnepeljük a free-to-play rajtot

|

A kínai megjelenésnek köszönhetően rengeteg új játékossal bővült a CS:GO tábor, ennek örömére pedig egy vadonatúj ládát is kaptunk a Valve-től, tele mindenféle jósággal.

Hirdetés

A Perfect World gondozásában mostantól már Kínában is elérhető a Counter Strike: Global Offensive, és ezzel együtt már élesedett is a következő patch, benne a pisztoly és aimpunch változásokkal. Na meg jött egy új láda is, mert ugye skinekből sosem elég.

Hirdetés

A Távol-keleti országban helyi szerverek várják a játékosokat, ráadásul mindenki ingyen vághat bele a mókába, miután igazolta személyazonosságát. Ezen felül az első hónapban regisztrálók kapnak egy graffitit, valamint két matricát, amiket a Perfect World tervezett.

Megérkezett a Spectrum 2 Case is, amiben 17 új, a közösség által megalkotott skin található, és vannak köztük egészen menő darabok is. A See Ya Later P250 kínézet például egy olyan kollekcióhoz tartozik, amelynek a reklámozásában Danny Trejo is segített, így a színész Steam neve is szerepel a Valve hivatalos bejelentésében, amiben megnézhetitek az összes új skint is.

Emellett élesedtek a nemrég beharangozott változtatások is, úgyhogy remélhetőleg már kiegyensúlyozottabb meccsekre számíthatunk.

Nektek melyik a kedvencetek a Spectrum 2 skinek közül?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)