Hirdetés

Counter-Strike: Global Offensive - visszatért egy közkedvelt fegyver

|

A Valve egy új csúzlival bővítette a népszerű lövöldét, ami elég sokaknak ismerős lehet.

Hirdetés

Már eddig is elég sok fegyver közül válogathattak a játékosok  CS:GO-ban, de volt egy olyan SMG, amit a rajongók egy része hiányolt a játékból. A sorozat korábbi részeiben már használhattuk az MP5-öt, és most végre a legújabb felvonásba is bekerült.

Hirdetés

Az MP5-SD az SMG-k közé tartozik, és egy hangtompító is található rajta. A fegyver elég könnyű, tehát viszonylag gyorsan mozoghatunk, ha a kezünkben van, és az MP7-et cseréli le, ha úgy döntünk, hogy használni szeretnénk.

Az új fegyvert egyelőre csak offline, illetve casualban és DM-ben lehet próbálgatni, de hamarosan valószínűleg a rangsorolt meccseken is megvásárolhatjuk majd. Az ára egyébként 1500 dollár, tehát nem túl drága.

Nektek hogy tetszik az MP5-SD?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)