Hirdetés

CS: Source Beta hamarosan

|

Doug Lombardi, a Valve Software sokadik frontembere elmondta, hogy amarosan elkészül a Counter-Strike: Source publikus beta változata. Először a Valve Cybercafé programban résztvevők juthatnak majd hozzá, aztán Steam rendszerükön keresztül bárki, akinek megvan az eredeti CS: Condition Zero. Mellékesen azt is elárulta Rick Ellis - a cég fejlesztője -, hogy a Source engine egyidejűleg 128 vagy akár 256 játékost is képes lekezelni online. A bibi csak az, hogy elég kevés játékosnak lesz meg az a processzor, ami mindezt lekezeli (nem is beszélve arról, hogy olyan netes szerver sem lesz ami ezt kibírja). Azért reménykedjünk!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)