Hirdetés

Csak egy híd kell ahhoz, hogy repülhessünk a Red Dead Online-ban

|

Van a játék világában egy olyan szerkezet, amivel egyszerűen előidézhetünk egy nagyon vicces glitchet.

Hirdetés

Talán nincs is olyan játék, amiben ne lennének kisebb-nagyobb bugok és glitchek, így még a nagy stúdiók népszerű címei esetében is találkozhatunk furcsa jelenségekkel.

A Red Dead Redemption 2 például rengeteg részletesen megalkotott játékelemet tartalmaz, ám ennek a pazarul összerakott vadnyugati kalandnak a többjátékos módjában felütötte a fejét egy olyan apróság, ami egyértelműen hibának tekinthető, de szerencsére a jobbik fajtából való.

A Rockstar vadnyugati játszóterét járva találkozhatunk egy olyan híddal, amit egy jól irányzott dobással könnyedén mozgásba hozhatunk, viszont ezt követően csak saját felelősségre szabad a közelébe merészkedni.

Hirdetés

A természetfeletti mozdulatokat produkáló szerkezet ugyanis erre képes:

Ahogy az a fenti videóban is látható, egy glitch pillanatokon belül az égbe repíti a játékos karakterét, és elég vicces jelentnek lehetünk szemtanúi. Persze bizonyos helyzetekben kifejezetten jól is jöhet ez a hiba, hiszen ha menekülnünk kell, vagy csak gyorsan szeretnénk eljutni a térkép egy másik pontjára, simán használhatjuk ezt a hidat.

Egy Reddit-felhasználónak is sikerült előidéznie a glitchet, az ő videójában viszont még ijesztőbb mutatványokat hajt végre a híd.ű

Free fast travel. from r/RedDeadOnline

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)