Hirdetés

Csak jövőre jönnek két GamePadet használó játékok a Wii U-hoz

|

Idén még nem érdemes két GamePadet vásárolni a Nintendo legújabb konzoljához.

Hirdetés

Bill Trinen, a Nintendo egyik illetékese árulta el, hogy a fejlesztők egyelőre még csak egy GamePadet használó játékokat fognak kiadni, a kétkontrolleres játékok érkezésére valamikor a jövő év folyamán lehet számítani.

Egy GamePad magában 13440 Yenbe, közel harminchétezer forintba fog kerülni a japán viszonteladóknál, az Egyesült Államokban viszont egyáltalán nem kerül forgalomba a fent már említett ok miatt. "Úgy érezzük, nincs értelme külön GamePadet árulni, ha nincs mivel használni azt. Akkor fogjuk egyedülálló kiegészítőként árulni, ha lesz tartalom, ami támogatja." - mondta Trinen. Ez nem jelenti azt, hogy nem lesznek olyan játékok, amit egyszerre többen játszhatunk, ez esetben viszont a GamePad mellett több WiiMote-ra is szükségünk lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)