Hirdetés

Csak ma - Ingyenes áprilisi GameStar a Digitalstand kínálatában!

|

Itt a soha vissza nem térő alkalom, hogy anélkül jussatok hozzá a GameStar 2011 áprilisi lapszámához, hogy a pénztárcátokba kellene nyúlnotok.

Hirdetés

A Mass Effect 3, Prey 2 és Resident Evil: Operation Raccon City megaelőzetesek mellett például Homefront és Dawn of War 2: Retribution teszteket is felvonultató áprilisi GameStar magazin digitális változata május 14-én, azaz a mai napon ingyenesen elérhető a Digitalstand kínálatában. Ne felejtsetek el regisztrálni az oldalon, ami az ingyenesség feltétele!



Az iPad-en és Android-táblagépeken is kényelmesen olvasható digitális lapszám a Digitalstand nemrégiben meghirdetett akciójába illeszkedik bele. Minden nap másik kiadványt tesznek ingyenesen elérhetővé, ezért javasolt rendszeresen felkeresni a digitalstand.hu oldalát az elkövetkező hetekben is.



A digitális GameStar magazin formailag és tartalmilag teljesen megegyezik a nyomtatott változattal, egyedül kézzel fogható mellékletek (rendszeresen DVD teljes játékkal, esetenként egyéb extrák) nem járnak hozzá. Cserébe viszont mindössze 695 forintért vásárolható meg.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)