Hirdetés

Csákány és jégverem

|

Üdvözlégy mindenki! Lám ismét új hétre virradt, így flash játékra érzékeny szemeinket vessük gyorsan friss ajánlatunkra

Hirdetés

A platform, mint műfaj már soha nem fog kimenni a divatból. Igaz, a modern kor igényeihez alkalmazkodva bizonyos tendenciák itt is megfigyelhetőek, de az alapkoncepció még mindig a régi: oldalról nézve rohangálunk, gyűjtögetünk, lelőjük vagy a fejére ugrunk annak, aki nem annyira szimpi,  eljutunk a pálya végére, majd kezdünk mindent elölről. De hát nektek magyarázzam? Szóval szerethető, nem is kicsit. Ezért bátorkodom mai Játéközön.hu ajánlónkat egy kedvenccel, a Frost Bite 2-vel kezdeni. Ebből jön, hogy első rész is volt, amitől a második sem sokkal különbözik. Itt annyit kell és érdemes megemlíteni, hogy a pályák hossza nőtt meg, valamint a ránk vadászó ellenfelek sokasodtak meg valamelyest. A lényeg pedig, hogy emberünk fegyvere és előrejutásának záloga egy szigonypuska, amit a falakon és a monsztákon is bátran használhat. Az irányításhoz javaslom a WASD+egér kombinációt.

 

frostbite.jpg
 

Másodiknak valami véresebbet, de mégis emészthetőt gondoltam. Ezért gyorsan körbenézve flash játék megosztó portálunkon egy Unreal Flash nevezetű egyedre lettem figyelmes. Régi motoros ő, indulás óta velünk van.  Hogy mit lehet benne csinálni? Nos, kb ugyan azt, mint az eredetiben. Játékmód tekintetében választhatunk az Arena Mode és a Tournament között. Előbbi ben ugye pályáról-pályára kell halomra lőni az ellenfeleket, így megnyitva magunk előtt az új kihívásokat, míg az utóbbinál azt játszuk és olyan nehézségen, amit épp szeretnénk. A fegyverek tulajdonságai nagyjából megegyeznek az originál játékban fellelhetőekkel, így lesz shotgun, railgun, és rocket launcher is a tarsolyunkban. Az irányítás csak úgy , mint az első játék esetében, WASD+egér kombóval ajánlatos. Jó szórakozást!

unreal_2.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)