Hirdetés

Csakazértis kiadjuk a Manthunt 2-t...

|

...nyilatkozta a Take 2, miután a legtöbben már azt mondták, hogy a játék kiadásának már semmi esélye.

Hirdetés

A GameSpot információi szerint Strauss Zelman, a cég atyaúristene egy telefonbeszélgetés során elmondta, hogy már csak azértis kiadják a játékot, mert több száz emberük három én fejlesztette, öntötte bele a kreativitást. Akkoris elmennek a végsőkig, ha végülis AO (Adults Only, csak felnőtteknek) besorolást kap a termék, mely nagyban nehezítené a forgalmazását a játéknak. Ennek az az oka, hogy nagyon sok bolt például nem is tesz ki a polcára ilyen besorolással bíró játékot.

Zelman egyébként az amerikai értékelő rendszert is kritizálta, mondván szerintem nem jól vannak beállítva a mércék... nos, majd meglátjuk, hogy kinek lesz igaza, és kiváncsian várjuk a Manhunt 2 újabb robbanását.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)