Hirdetés

Családi drámával fűszerezett sztorimóddal érkezik az F1 23

|

Bejelentette a Codemasters idei Forma-1-es játékát, amiben visszatér a Braking Point mód is.

Hirdetés

Sajnálattal vettük tudomásul tavaly, hogy az F1 22-ből kimaradt a Braking Point, és egy nagyon megúszós mód került a helyére. Csalódottságunknak nem csak mi adtunk hangot, az Electronic Arts és a Codemasters pedig nem hagyta figyelmen kívül a visszajelzéseket: az F1 23 újra sztorimóddal érkezik.

Ennek középpontjában Aiden Jackson és Devon Butler állnak majd, akik a Konnersport Racing Team színeiben versenyeznek, miközben Devon lánytestvére, Callie Mayer az F2-ből igyekszik az F1-be feljutni. Valószínűleg ebből adódnak majd bonyodalmak.

Hirdetés

A pályák közé frissen kerül be a Las Vegas Street Circuit, valamint a Losail International Circuit, továbbá visszatérnek a piros zászlók, amik már közel tíz éve nem jutottak szerephez. A borítón Max Verstappent láthatjuk majd, teljesen megérdemelten, a Champions Edition vásárlói is hozzá kapcsolódó extrával, valamint XP-boosttal és háromnapos korai hozzáféréssel lesznek gazdagabbak.

A játékmenet tekintetében javított irányításra és 35%-os versenyekre is lehet számítani.

A játék június 16-án jelenik meg PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X|S-re.

Címkék: #f1 23 #codemasters
Platformok: PC PlayStation 4 PlayStation 5 Xbox One Xbox Series X
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)