Hirdetés

Csalással ejtettek ki egy versenyből egy kissrácot, az EA küldött neki egy PS4-et

|

A nemrégiben lezajlott Dallas Cowboys - Detroit Lions meccs előtt versenyt tartottak, melynek győztese a Madden NFL 15 egy példányával lett gazdagabb. A szervezők olyan pofátlanul csaltak, hogy erre még az EA Sports is felfigyelt.

Hirdetés

Az Electronic Arts – eltekintve néhány nem túl játékosbarát pénzügyi döntéstől – többször bizonyította már, hogy mennyire jófej embereket tudhat dolgozói között.

A fanyalgók persze mondhatják, hogy ez is csak egy ügyes PR húzás, de a sztoriban igazából nem csak az a fontos, hogy az EA Sports mit tett. Az történt, hogy a Cowboys-Lions meccs előtt tartottak egy székfoglalós játékot, melyben egyértelműen a kékkabátos, tízéves kisfiú nyert, mint azt a videón jól láthatjátok. A műsorvezető viszont észrevette, hogy a srácon egy Lions mez van, holott a meccset a Cowboys otthonában tartották, ezért újrajátszatták az utolsó kört, és ekkor már (kis rásegítéssel) a másik srác ült le előbb az utolsó székre, így végül övé lett a Madden NFL 15 PlayStation 4-es változata, míg a kisfiú egy Batman TV sorozat DVD-vel és egy később hozzácsapott Led Zeppelin CD-vel ment haza.

A KISS FM 96.9 rádióállomás volt az első, ami szót emelt, elindított egy GoFundMe kampányt, melyben 2000 dollárt tervez gyűjteni a pórul járt fiúnak. A gyűjtés most tart 1138 dollárnál, amit 49 ember dobott össze az első 16 órában, ezalatt viszont az EA Sports twitterén is megjelent egy kép, amin a srácnak felajánlott ajándékok láthatóak: egy PlayStation 4, a Madden NFL 15 egy példánya, és egy dedikált Lions sisak.

A meccset egyébként a Cowboys nyerte 24-20-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)